Будь проклята війна!...Розгулялась хурделиця...Крутить сірі коси...
Вороняччя над байраком...Вітер крики носить...
Понад яром щось чорніє... Сморід...Подих тліну...
Посланець "гуманітарки" скуштував тут міну...
Жили хлопці... Один з Волги...Інший,- з Єнісею...
Підростали... Відслужили...Влипли в "одісею"...
Край чужий... Чужая воля...І чужі закони...
Смерть тут сіють волелюбні сірі терикони...
А казали, що "сафарі"... Ще й хороші гроші...
Лежать хлопці...Замітають їх сліди пороші...
І хурделиці гуляють...Мати десь заплаче...
Терикони ж миру хочуть...Чорний ворон кряче...
Розгулялась хурделиця...Крутить сірі коси...
Вороняччя над байраком...Вітер крики носить...
Понад яром щось чорніє... Сморід...Подих тліну...
Посланець "гуманітарки" скуштував тут міну...