Я для кожного маю свої слова,
Я для кожного маю свою любов,
Я продовжую вірити у дива,
Хоч реальність вже випила мою кров.
Моя пам’ять вдається в дрібні деталі,
Мої руки штампують любовні вірші́,
Мої очі шукають героїв далі,
Ну а прірва самотності глибша й глибша.