На небі ідеальне коло місяця,
Він направив промінь світла в темне вікно.
На стелі помітно трішечки плісняви,
А на столі - відкрите вино.
Кімнату заповнює звук телевізора,
Постіль на ліжку у стилі хаосу,
На екрані дівчина, як якась мандрагора,
Кричить слова під мелодію Штрауса.
На ліжку у хаосі лежать двоє,
Вони на все навколо не звертають уваги,
Її рука у його долоні,
А на губах обох смак недавно допитої кави.
Вони дивляться один одному в очі,
Де бачать відображення темного неба,
Свої таємниці дарують ночі:
Лише один в одному їхня потреба.
Вони зачаровані один одним.
Це, напевно, і зветься коханням...
І це точно не є старомодним:
В обіймах зустріти світання.