«Поетам»
Поетам вірші, диктують хмари
Поетам вірші, хлюпоче дощ
Про ніжні рими кричать бульвари
І гамір людних, центральних площ
Поетам вірші шепоче вітер
Поетам строфи тріщить гроза
У нескінченім потоці літер
Вони сплетуться немов лоза
Поети дивні нещасні люди
Між перехожих їх не знайдеш
Безцільно пишуть свої етюди
Коли ти просто, собі ідеш
Вони ранимі і безнадійні
Коли кохають, то до кінця
Такі нещасні і емоційні
Часом вмирають, лиш від слівця
Вони загубляться у століттях
Там де романтики, ще живі
І заховавшись у верховіттях
Допишуть рими для всіх німі
Віталій Прокопович…….
03.04.2018.