Колiр, 26.04.2018 - 23:52
Ви все зможете, моя люба. На жаль, дуже часто батьки поселяють у дiтей комплекси неповноцiнностi, або намагаються заразити своiх дiтей якоюсь невпевненiстю... Проте навiть мама не може знати, що найкраще для дитини, але вона по-своэму пiклуэться. Моя матiр теж казала менi у хвилини вiдчаю слова, якi, як я зараз розумiю, дитинi казати просто не можна. Просто намагаюся не допускати тих же помилок з власною дитиною - i, Ви знаэте, в мене кращого друга, нiж власна донька, не було i нема.