У когось на душі весна:
коли людина розцвіта,
бажає всім добра,
Шука любові і тепла,
Радіє кожній хвилині життя
Тоді вона-"справжня","жива".
А у когось на душі зима:
Морозна така,хуртова,
Крига стискає серця,
Холодом така людина й інших обвіва,
ідуть сніги,і далеко ще весна-
така людина "мертва" і дуже зла
А в когось на душі осінні дні:
Там безкінечно йдуть дощі,
Сонця майже нема,
Листя з дерев опада,
і хочеться як те ведмежа,
Що ближче до зими в сплячку ляга-
така людина "напівжива"
А у когось на душі прекрасні літні вечори:
Коли сонце золотом сія,
людину в дитинство поверта
Щастя безмежнії поля!
І всі скарби життя
Людина-літо цінує й поважа-
вона як мале дитя,що бавиться,
Пустує,стриба,радіє,
Не біга,а літа,
як птаха казкова, чарівна.
А яка на душі у Вас пора?
Літо, осінь,весна чи зима?