Коли за вікном будуть грози та вітер,
Крони дерев хитатись хвилююче.
Ти будеш читати набір з моїх літер,
Своїм довгим мовчанням нервуючи.
В нашому домі палатиме вогонь,
Палких незгасних почуттів.
І тільки доторки долонь,
Нагадають ніжність пелюстків.
Ми будем тільки там,
Де сонце згоратиме.
Лише ти і я,
Поки остання зірка згасатиме...