Коли здається, що ти не потрібна,
Коли світ весь ворожий і злий,
Віднайди хоч краплиночку світла,
У душі одинокій своїй...
Коли серце не б’ється від болю,
Коли в горлі застрягли слова,
Віднайди хоч краплиночку волі,
Відігрій хоч частинку тепла.
Коли щастя здається далеким,
Недосяжним за обрієм мрій,
Хай летять, наче білі лелеки,
Всі твої сподівання за ним...
І коли хоч на мить здалося,
Що вже гасне сонце твоє...
Ти вплети жовті квіти в волосся,
І повір, що проміння ще є!
14.07.18