Вмивши сльозами очі,
Я дивилася в небо,
Так не хочу бути тут,
Хочу бути біля тебе.
Крізь вічність пронесуться миттєвості
Таких солодких днів,
Такої пристрасної чуттєвості,
Яку ти в мені відкрив.
Я пам'ятаю про це кожен день,
Кожну ніч та кожну годину,
Я боже.вільна
Що дихає тобою без зупину!!!!
Я крокую крізь місто,
Бачу постать знайому до сліз
Невже це ти?
Тебе ангел до мене приніс?
Серце в грудях рветься на волю,
Пам'ятає минулий біль,
Біля тебе вже не я
Так відчай лине звідусіль.
Він захоплює мої думки,
Моє дихання
Та моє життя,
Я біля тебе була собою,
Тепер без тебе мене нема.