Як тобі ще пояснити і який дати знак.
Забери із собою мене, чуєш.
Я, мов той одинокий серед моря маяк -
Бачиш, тут небезпечно: туман та буря.
Ось сигнал тобі - не здавайся та дій.
Зроблений крок попередить страхи і душевні муки.
І, можливо, здійсниться одна із твоїх мрій:
Від "любові" і до розлуки...
(P. S. Лише зроблений крок...)