ХОКУ ОДНІЄЇ ТЕМИ
Місяця ждучи,
На небо поглядаю.
Нетерплячий бо.
Місяця ждучи,
Багато передумав.
Та він не спішить.
Місяця ждучи,
Надумав оженитись.
Користь хоч якась.
Місяця ждучи,
Шкарпетки зашиваю.
Вдень, не хочеться.
Місяця ждучи,
Наспівую тихенько
Пісеньку якусь.
Місяця ждучи,
Нарешті, вже дрімаю.
Ніч бере своє.
Місяця ждучи,
Почав вірші писати.
Дотепер пишу.