Такий солодкий день... І гріє сонце...
Шумить легенький вітерець осінній... За віконцем...
І мліє серденько... Від йо́го шелесту...
Таємне щось нашіптує... Жовтогарячому вересню...
А на душі – пташки співають... Щебечучи тихенько...
У мрії образ твій вертають... Штрихами так... Легенько...
Радіє і співає все в душі... Аж знаєш, навіть дивно...
І зруйнувати цю гармонію ти лиш не поспіши... Бо дійство це твоє... Буде враз помітно...