Як втримати невпинний час
Невладний, іноді жорстокий
І подих його раз по раз
Відчутно...я втрачаю спокій.
Сумлінно створюю дива
І горнуться до мене квіти
Чатую час..та все дарма
Мені його нема й де діти.
Та й сенс не в владі,не в роках
Не хочу вічності земної
Мій вибір буть в твоїх руках
Бажання жити із тобою.
Ти кажеш “ми” - спинився час
Здивовано поглянув скоса
Метнувся протягом по нас
Замуркотів щось безголосо…
Ось тут. Ось зараз. Саме час
Кохати. Берегти. Цінити.
Він змарений лишень для нас
Любити.Створювати.Жити.