Я люблю тебе так і знай.
Всі слова мої це для тебе.
Я кажу собі зачекай..
Та мені назавжди ти треба.
Бачу щирість в твоїх очах.
Ти насправді мене розумієш.
І пробач мені що не так..
Але знаю мене зігрієш.
Та любов наче гарний сон.
Я забути тебе не можу.
Я пишу наший другий том.
І на перший він геть не схожий.