Мій пожар, не вщух, не згас -
Його ти живиш
Раз-у-раз...
Раз-у-раз, знову і знов
Де тому край, не знає ніхто!
ЛИш згадаєш Ім’я моє
Й мене Як струмом ВСЬОГО б’є
Б’є вогнем, що тебе бажає,
ЦІлуй мене – нехай вогонь той палає!
Абра-абра-кадабра
Мене ти взяла за зябра
Абра-абра-кадабра
Абракадабра
Був злим на тЕбе і зітхав,
Увись злітав і зане-па-да-ав...
Але мене гладь, торкай -
У мій пожАр Ш хмизу додай
Абра-абра-кадабра
Мене ти взяла за зябра
Абра-абра-кадабра
Абракадабра
Від ласк чарівних сягнув небес,
Від гри вбрання твого розум щез -
Шовк і шкіра дурманять мене
Підступний янгол у комбіне!
ТАК манять чари в твоїх очах,
Твій томний голос теж повний чар
Коли останній розум геть жене -
Один твій порух вмить вертає мене!
Абра-абра-кадабра
Мене ти взяла за зябра
Абра-абра-кадабра
Абракадабра
ЛИш згАдАєш Ім’я мо-/Йее
Й мене Як струмом ВСЬОГО б’є
Б’є вогнем, що тебе бажає,
Цілуй мене – нехай вогонь той палає! Є-є-є-аа
Мій пожар не вщух не згас
Його ти живиш раз-у-раз
Мій пожар не вщух не згас
Його ти живиш раз-у-раз
Мій пожар не вщух не згас
Його ти живиш раз-у-раз
Пожар не вщух, не згас (одразу)
Абракадабра
раз-у-раз-у-раз
Пожар не вщух, не згас
Абракадабра
раз-у-раз-у-раз
Пожар не вщух не згас...