Я постійно думаю про те,
Чого ми варті і що слід робити,
Я кого плоду у нас яблуня росте,
І чи не будемо собою ми цей світ гірчити,
Чи ми живем, чи так вбиваєм дні,
Чи то буття під наглядом,
Чи то свобода?
Ми ж всі наповнені жаль не лише добром
І гіркотою розбавляєм святу воду.
Чи ми живем, чи виживаєм у війні,
Про це я думаю постійно, беззупинно.
Розносить вітер наш рожевий цвіт
Добра і зла,
Усе на половину...
02.02.2014 р.