Летят дні і роки сумними рядами
Життя України безмежно сумне
Найкращих синів її й дочок
Ховають могили по всій Україні
Вже майже за звичкою.майже щодня.
Захоплена влада відверто бандитами
Немов таргани вони розплодилися
Безмежно з російського прикладу- Сталіна.
А далі вже з Путіна - (мочить в туалетах. )
Тепер уже хочуть мочити пів світу
Та в чистому домі тарган не живе.
Свої таргани з українців найзліші
Тровіт їх до виборів з Петра Порошенка-
Який собі приклад з Росії бере.
12.06.2018р.