Червоне світло.
Час, щоб зупинитися на декілька хвилин і відпочити, підняти очі догори, розгледіти фасади сонних будинків, насолодитися сонячним сяйвом, спіймати на собі погляд незнайомця...
Але ж ми не можемо встояти на місці: все рвемося вперед, рахуючи такі бажані секунди до "зеленого". Ми не вміємо чекати, або ж просто не хочемо.
Ми розучились відпочивати, адже в цьому шаленому світі зупинка рівноцінна смерті...