Голодний ситому не вірить
Глухий сліпому теж не йме,
Чому нам вірить Кравчукові
З Гордоном в парі про нове.
А те нове забуте старе
Їм треба Юлю з (батьківщини)
У президенти,щоб гулять
На президентських вечорницях
На Українців їм начхать.
Він хвалить зір
Що в Кравчукові
Тепер у 85 пять
Вже президентом він здобув.
Згадали Леніна
Як з олівцем його читали,
Як політично був сліпцем,
Бо лиш тепер все зрозумів він,
Як Ленін нищив всіх живцем.
Чому тепер сліпому вірить,
Нам треба кращих,чесних ,вірних,
Їх в Україні досить є!
Нам не потрібен клоун ситих
І криша злодіям,що є.
12.01.2019р.
Відповідь Кравчуку і Гордону
на агітацію в БУЛЬВАРІ 2 номер 2019 року.