Відлига - це природне явище таке,
Яке в холодну пору року буває.
І тоді замість льоду та снігу
Земну поверхню вода покриває.
І відлига в холодну
Пору року розпочинається,
Коли температура в повітрі
Вище 0 градусів підіймається.
А якщо випало снігу багато,
То в мілких річках навіть
Рівень води підіймається.
Бурульки з дахів будинків
Іноді під час відлиги зриваються
І всі люди завжди обійти
Ці небезпечні зони намагаються.