В світі речей прозорих і липких,
Втратили суть,
По колу, по колу.
Бренди!
Немов би повісивши бірку...
Але це по суті, не зробить вас новим.
В світі очей не чутливих до болю.
По серед усього, це втратило цінність,
Сльози...
Нема їх й не варті нічого,
Інше все в вартість,
А це стало тінню.
А вона і він свою маму продадуть за обновку,
Навіть на цьому поставивши ціну.
Важливі слова легко ковтають,
Важливіша стала ціна, а не цінність!
В світі речей загубили вагомість,
Загубили ту суть, що речі - це тлінність!!!
Загубили ту суть і що тут казати.
Схотіли б знайшли інше,
Якби шукали.
А так лиш тіла, лиш тіла,
О, Боже!
--- Краще душі свої одягали.
Шипа Ірина 04.02.2019