Ось народилася малесенька Карінка,
А у Варвари вже доросліша, Мальвінка,
Живуть собі, будують, граються,
Нічого небояться, незлякаються...
А час пливе, годинник йде,
На все свій час, пора прийде,
Коли до вічності торкнешся,
І на минуле, з радістю чи болем, оглянешся...
Ну що ж я можу ще вам розказати,
Як жить, то ж не мені усіх повчати,
Як сонечко, як зірочка,
Чудненька наша, Мірочка...
А Ромчик вже пішов від нас,
Так, так, пішов у перший клас,
Летять роки і вже усі дорослі,
Задумані, замріяні, серйозні...
Життя - дається всім лиш раз,
Повчав дітей, старий Панас,
А смерть до кожного приходить,
Андрій по світу, безпритульно, бродить...
ID:
824691
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 09.02.2019 02:28:07
© дата внесення змiн: 09.02.2019 02:28:07
автор: ПашкаPashka
Вкажіть причину вашої скарги
|