У проблисках ранкового сонця,
під стріхою пробудження й мрій,
нехай звеселяється душа твоя,
від радості, щастя й Любові дій.
Нехай веселая посмішка й образ казковий,
завжди будуть при тобі у будь яку мить,
а настрій одвічно невимовно чудовий,
закарбується в серці, що коханням бринить...
І щоби щорічно в День Святого Валентина,
радісно й щиро іскрилися побажаннями вуста,
а пісні про кохання та мужнії подвиги й мрії,
звідусіль лунали для Тебе, Любове зоряна моя...