Дід у березні проснувся, Захотілось закадрити
Як наш кіт і кози… Гарну молодичку!
- Злазь, бабуля, швидше з печі, Як проснувся з бодуна -
Пострибаєм в лози! Баби Дуні личко…
* * * * * *
Ой любила, так любила, У лісочку на поляні
Майже усі ночі! Кабани валялись п’яні.
Сім раз в зуби получила Самогонки кум нагнав,
Ще треба під очі! Добре їх почастував.
* * * * * *
Рекламують депутати Надоїдлива свекруха,
Лише свою платформу. Як отії блохи.
Похудали, поблідніли, Достає, як сонце сходить,
Утратили форму! Ще б поспати трохи.
* * * * * *
Скоро йтиму з милою Якась музика незвична
На масову тусовку. В сусіда через стінку…
39 претендентів, Мов сидить він на горшку,
Всі неначе з шовку. Чи має другу жінку.
* * * * * *
Як женився, то потів, Чоловік мій гоноровий
Як ті активісти! Любить лиш репризи.
Повна хата дітей, В спальні все порозкидав,
Що ніде присісти! Як побачив ризи.
23.03.19