Це моє життя,
Мій подих, мої поривання,
Це стрімке биття,
Мої мрії, мої бажання.
Це твоє життя, і я не вправі в нього занадто втручатись,
Постійно та надмірно тебе контролювати,
Та можу до твоїх яскравих та цікавих дій долучатись
І тебе незвичними хвилями дивувати.
Це моє життя, мій вибір, мої знання,
Хоча хтось може мені щось порадити або ж чимсь допомогти.
Це мій складний, тернистий шлях до пізнання ‒
І я можу десь потонути у поразці або ж перемогти.
Це твоє життя ‒ і ти маєш повне право обирати,
Чим займатися в цій миті, зараз тут,
Кому любов, тепло шалене та надію дарувати,
Але не знаєш, який він, твій маршрут.
Це моє, моє життя, мої падіння, мої злети.
Це мій рух єдиний.
Я можу бути на краю чи в центрі планети.
Це мій здвиг рушійний.
*It's my life (англ.) ‒ це моє життя.
22.09.2017