Супроводжують все життя нас дні:
Довгі будні та швидкі вихідні.
Після запальних, феєричних та чудових гулянь та вечірок
Виходить працювати трохи сонний та лінивий понеділок.
Дизайнерські речі можна створити навіть із винних корок.
А тим часом пливе спокійний та дещо сумний вівторок.
Коли одне позаду, а інше ще попереду,
Варто зустрічати дружну та мінливу середу.
Нудиться від різних черг тут тепер
Усім знайомий приятель четвер.
Співає, танцює і дзвонить, мов дзвіниця,
Це летить радісна, замріяна п'ятниця.
Майже всі домашні клопоти й турботи
Лягли на плечі кмітливої суботи.
І ось нарешті приїхала приємна й бажана неділя,
Закликала усіх цікаво й весело провести дозвілля.
Ми уже й не уявляємо розпорядку звичного без них –
Без складних та затяжних буднів та легких, коротких вихідних.
09.08.2015