Космічні дивні сили з тобою нас єднають,-
Про те, що з різних ми планет,- поволі забувають...
Так хочеться зіркам, щоб ми зійшлися,
Щоб долі наші у віночок міцний переплелися...
І вболіває Всесвіт нібито за нас,
І астрологія дає прогнози сталі.
Та кожну мить життя пульсує у відмові раз у раз:
Вона. Вона. Вона... І відчаю медалі...