За нас говорять наша родина ‒
Надійні, добрі, вірні, рідні люди
Й кожна суттєва й дійсна картина,
Яка хвилює чи стишує груди.
За нас говорять наша робота,
Її нюанси, провали, форми, знання та результати,
Дбайлива чи незграбна турбота,
Через яку доводиться гриміти, кричати й палати.
За нас говорять наші явні дії,
А не слова невгамовні та миттєві,
Те, як плетемо й змінюєм події,
Творим вчинки прохолодні чи чуттєві.
За нас говорять наші враження
І те, як саме ми виплескуємо їх,
Різних фарб, візерунків, важення
У зливах, просторах чужих або своїх.
За нас говорять наші досягнення,
Поразки тупі та круті перемоги,
Різних норм, сфер, ґатунків, осягнення,
Те, які ми обираєм дороги.
25.03,017
ID:
838882
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 15.06.2019 17:23:45
© дата внесення змiн: 15.06.2019 17:23:45
автор: Оля Тимошенко
Вкажіть причину вашої скарги
|