***
потрібна парочка сусідів
ну так щоб з кіпішем бо ми
перенаситились культурними і чемними
людьми
***
ви в кислоту не суньте руки
вони брудні а тут контроль
той що що гаєчка упала
помиті можна інша річ
***
гуляв сьогодні біля цирку
дивися мам що я знайшов
сергійко радо простягає
чиюсь долоньку у своїй
***
Це що петро спитав оксану
це наш андрійко ти куди чекай
це я пожартувала назад єнота
поклади
***
пливуть по небу хмари сині
і осипають дощем квіти
в калюжах ті що без інета
діти
***
лежу на рельсах притомившись
і чую як у далині шумлять ліси
птахи співають а ось щось
близько так гуде
***
механіка в моїм айфоні
мені його за просто так
ремонтували молдавани
тік так