Лиш боротись – значить жить,
Не здаватись, не тужить.
Так казав Іван Франко –
Ми повинні пам’ятати слова його.
Лиш боротись – значить жить,
Не здаватись, боронить.
Боронити все найцінніше,
Любе серцю, все наймиліше.
Лиш боротись – значить жить,
Не чекати, а робить,
Бо диво так просто з неба не впаде ‒
Боротись потрібно за все.
Не плач, бо сльози нічого не дадуть.
Вони лишень сумно додолу течуть.
Нехай і стане трошечки легше тобі на душі,
Проблеми залишаться, від них не втекти нікуди.
Що буде завтра з тобою нового?
На жаль, ти сьогодні не знаєш нічого,
Бо свою долю ми творимо самі
Як у лініях, так і на зламі.
9 березня 2012 року