Тут, там все прокидається ласкавою весною,
І дощик час від часу блисківками сіє,
Природа огортається палітрою ясною,
І вітер замість люті слабкостями віє.
У повітрі конденсуються букети пахощів
Різких і надзвичайно ніжних,
Маневрують струни гучних та нечутних радощів
Миттєвих і водночас вічних.
Тут, там все розливається у лагідній весні
І заплітає знов зв'язки надійні.
Невгамовне птаство розігрує свої пісні
Стрімкі, дзвінкі, чуттєві й мелодійні.
Звірі виринають з нірок
Чи закручуються у танку кохання.
Мушки вилітають з дірок
І переносять в даль пилкове зітхання.
Тут, там все віддається трепетній весні ‒
Дійсністю нестримною наповнене сплетіння
Так м'яко й так спонтанно, ніби уві сні, ‒
Пронизане та незаймане переплетіння.
21.04.2016
Посилання на відео презентацію https://youtu.be/-uyCyJ71KxM