(жартівлива пісенька)
На слова одного з авторів Клубу Поезії під ніком dovgiy (Петро Пашковский) захотілось написати іронічну пісню, щось середнє між коломийкою і рок-н-ролом. І ось що вийшло -
Ой, музика гучно грає,
В синє небо бубни б’ють!
Десь – то людоньки гуляють,
Десь танцюють, десь – то п’ють.
Ця мелодія грайлива
Неабияк дістає:
Я лишився нежонатим,
І весілля не моє!
Знаю, знаю, наречена
Стала з ним на рушнику.
Всі бажають щастя – долі
У годиноньку таку.
А мене такі моменти
Неабияк дістають!
Не для мене компліменти,
Не за мене чарку п’ють!
Ой, ти! – доле моя, - доле!
Ой, розмови та чутки!..
Чом відмовилася, Олю,
Від серденька і руки?!
Я тебе хотів засватать
Ще минулої весни…
Проти мене був твій тато,
Не про мене твої сни!
Гопацульки гучно грають,
Каблуки об землю б’ють!..
Пісні радісні лунають
Серцю жалю додають!