***
Вечірнім небом прокотилась зірка
безшумно, тихо, зникла без сліду…
іще з дитинства в мене є мрія невелика
дізнатися, чому ж зірки летять у пустоту?
Що ж змушує покинути свою небесну вись
і просто тихо впасти, зникаючи - згасати
летіти стрімголов в незвідане «кудись»
замість тогó, щоб сяючи небо прикрашати?
Я так хотіла вірити, що це лише на мить,
Що падають зірки, щоб знову відродитись,
Що в небі їх, мов мати, чекатиме блакить
А летять на землю, щоб з джерела напитись.