там де сидів базарний песик
тепер сидить нормоконтроль
і я за звичкою кидаю
туди шматочки ковбаси
водій міської електрички
у перший свій робочий день
нервує як шпана та встигла
з колес резину познімать
і широко розплющив очі
вєтнамка слухає петра
як той хрін зна куди заїхав
через проклятий gps
я острови не перепутав
це просто вітер налетів
але помітила вже мила морських
котів
веселий жвавий капітошка
додому пізно повернувсь
в шерсті вся хмара мама сварить
і з вовком більше не гуляй
люба виймає в електричці
в білет замотаний біляш
і контролерам предявляє
ще жоден не перевіряв
а ми корейця підписали
в місцевій лізі бомбардир
приїхали за ним котрий же ж
ну добре що хоч є штрих код