Були законники,
І фарисеї,
Були і книжники,
А ще були єссеї.
Були жреці,
І їх криваві танці.
Світ знав багато течій й вір,
Проте не знав Христа - повір...
Христос прийшов, коли настав той
час,
Христос прийшов до кожного із нас.
Христос - істинний Бог наш,
Диявол випустив із рук палаш.
Христос родився,
Воплотився!
А як ми Його зустріли?
У простоті сердечній ми зраділи.
І з нами зрадів увесь світ,
Господь розбив в наших серцях той
лід,
Лід гріха і лід пороків,
Христос прийшов устами всіх
пророків!
Ви ж Його все величайте!
Возвеличуйте і славте!