У Прилуках зараз свято,
Бо дві мами і два тата,
Ігор, Інна й гості милі
Відзначають тут весілля.
Молодятам шлють вітання
Дідусь Коля й бабка Маня,
Які з радістю бажають:
Хай їх горе обминає,
Щоб були у будні й свята
І щасливі, і багаті,
Щоб у злагоді жили,
Смачно їди і пили,
Гарні гроші заробляли,
Щоб сім’ю велику мали,
Щоб був мир в сім’ї і в світі,
Були здорові діти,
Щоб в тюрму не попадали
І старих не забували.
А тепер прийміть, будь ласка,
Наш дарунок на коляску.
26.02.1993