Присв'ячується, усім хто загинув у рейсі Тегеран-Київ 8 .01 .2020 році.
Останній політ
Закохані, у небо у вільний політ,
Як сходить сонечко і зорі ясні.
А це ,був у житті їх останній політ...
Згоріли ,заживо у пекельнім вогні.
На десятки миль відірвались від землі
Не встигли ,відчути подих польоту.
Їхали,на Різдво додому до рідні
Залишив,назавжди печальну ноту.
У них ,не було шансу на життя
Вони,приречені на смерть на страту.
Безмозглі істоти забрали життЯ
Лихий світ,викарбував -чорну дату.
Загуркотів літак загорілись крила
І вмить,у чорний попіл спалені мрії.
І у попелищі,ніч заголосила
Бо Згорали Ангели у безнадії.
М .Чайківчанка.