|
Надихнув написати,
вірш Саші Чорнобілої"
" Депутати повертаються"
Засідала вчора РАДА,
Хтось кричав чума та зрада,
Нас так легко, ні, не візьмуть,
На лопатки не покладуть.
Живемо знов із сльозами,
І не знать, що буде з нами,
Хаос, цирк під куполом,
Та розбірки, крик, за столом.
До упаду, лине той сміх,
Мабуть з цього сміятись гріх,
Ото вчора, чубились двох,
Такий в залі переполох.
Разумков таки молодець,
Хоч пасе молодих овець,
Та порядок трохи навів,
Правда Юлю не посмів,
Геть вигнати з її крісла,
Зрозуміть дала, без місця,
Надто хоче, вже до влади,
Щоб ввести свої паради.
Її потяг, здається втік,
На жаль у очах має тік,
Вся червона, мов троянда,
Тож своя в неї команда,
Якби хтіла допомогти,
Із собою, чом всіх тягти?
Трясця, хочуть до корита,
Десь собака та зарита,
Що усіх їх тягне туди,
Хай на радість, не до біди.
А ми бачимо, слухаймо,
Лиш, на жаль, вуха чухаймо,,
Мать не буде ТБ скоро,
Як знов прийде, всяка свора,
Усім жити, як й не знати,
Чи рятунку нам чекати?
В молодих, запалу досить,
І народ, іншого просить,
Щоби мир й всім об`єднатись,
Та нікому не продатись.
Шкода досвіду не мають,
От всі люди і страдають,
Кого вибрати до влади?
Щоби зникли, гей паради.
По хатах, щоби в достатку,
Щоби син, не плакав, -Татку
Не йди чуєш, воювати!
Досить бабці вже страждати!
Давно сніг, сіє за вікном,
І ми молимось перед сном,
Дай Бог мудрості народу,
Волі й щастя в нагороду,
Ясна мрія в наших очах,
Перешкодам, хай прийде крах!
07.02.20.20р
ID:
863985
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 07.02.2020 09:18:43
© дата внесення змiн: 13.09.2024 11:32:50
автор: Ніна Незламна
Вкажіть причину вашої скарги
|