З тобою зорі запалали, наче вперше,
Я доторкнулася до кожного таємного сузір'я...
І бунт ритмічного шаленства в серці
Підбурює порушити умови перемир'я...
З тобою небо помережане мрійливістю,
І знівечені крила знов кружляють вище хмар,
А мої очі бавляться дівочою грайливістю,
Бажаючи пізнати вуст твоїх хмільний нектар...
З тобою в морі тоне кожна зболена сльоза,
І хвилями солодкими омиє давні рани...
Твої криштальні очі, наче вранішня роса
Загоять ниючі глибокі шрами!
З тобою швидше затихають заметілі
І тане вічна мерзлота в моїх світах...
Тепер я не боюсь миттєво загоріти
В обіймах ніжності, у дотиках твого тепла...
З тобою просто до нестями залюбилась,
Глибоко-віданно коханням дихаю, живу...
У тебе, наче лозами без просвіту обвилась,
Тебе від себе вже ніяк не розділю...