Я б так хотіла,щоб щасливим був ти за́вжди
Щоби не знав ні горя,ні біди
Ні як самотність ходить тихим кроком
Як поселилась і живе в мені
Я б так хотіла,щоби ти не зустрічав
Людей,тих,що собі хочуть відняти
В душі твоєї той таємний знак
Що ним одним пів світу можеш ти обняти
Я б так хотіла,щоби поруч ти проходив
По тих дорогах,де блукала завжди я
Вони сплелись,заплутались та серце
Моє той вихід правий не знайде
Я б так хотіла,щоби ти мене не знав
А краще і ніколи не зустрів
Щоби ти думав,наче все в житті так просто
І щоб не знав ніколи все,що відчуваю я