Бувають миті, коли усе яскраво –
І тобі в душі так весело й цікаво.
Ти дивишся на жвавий світ зовсім іншими очима
Із трепетом, із ніжністю, із крилами за плечима.
У тебе вогнище палке палає в серці –
І ти хапаєш щастя мить
У цьому світлому незнаному озерці.
А там десь вітерець шумить.
Тобі так хочеться там потонути,
В безодні теплих відчуттів,
І до небес незаймано гайнути,
У Всесвіт відданих чуттів.
Ось так цей порух неповторний
Якось торкнувся, ніби в перший раз,
Такий весь бережний, коштовний.
Лиш він, а то все, то все на показ.
Тебе пронизує, так вабить чисте кохання.
Ти більш не відчуваєш зрадливого зітхання.
Ти дивишся на світ цей зовсім іншими очима,
Ніби в тебе виросли справжні крила за плечима.
02.09.2017