Не варто іти проти себе,
Бо жертви цієї ніхто не оцінить,
Бо мить оця тільки для тебе.
Нехай ця подія життя твоє змінить.
Не йди проти себе, не корися долі
У миті безцінній своїй.
Нехай твоя душа відчує смак волі
У силі шаленій твоїй.
Роби, що хочеш, а не те, що хочуть інші,
Бо в тебе є своя, лише одна дорога.
І ти у миті займеш націлені ніші.
Переплітаються поразка й перемога.
Не марнуй свого життя, прошу тебе, нічого не марнуй,
Бо мить ця тобі цього не пробачить.
Шукай щось нове та незнане, та те, що в тебе є – цінуй.
Нехай твоє серце лиш сяйво бачить.
Чесно не варто іти проти себе.
Будь тим, ким хочеш, маєш, прагнеш в світі бути,
Бо мить ця єдина тільки для тебе.
І тільки вона не зможе тебе забути.
18.06.2017