Вальсую я в твоїх граційних ритмах
І музику нам тихо крапотить сльозами небо.
Таких чарівностей не зустрічав у жодних відьмах,
Очей таких палких ще пошукати треба...
Вином ти розчинилася в моїх артеріях і венах,
І прокляла кохати хмільно, солодко, нестримно...
Таких як ти обожнюють мільйонами на сценах,
Такі живуть в думках секретних та інтимних.
Медовими нектарами твоїх очей милуюсь,
Ловлю октави шепоту ніжно-терпкі...
Твої вуста або любов'ю зацілують,
Або ж словами спалять в гнівному вогні.
Не думав я, що можу жадно так кохати
І жити солов'їним божевіллям твого сміху...
Таких як ти потрібно до нестями обіймати,
Такими треба марити, бездумно шаленіти!