Сходинки. У кожного із нас є свої незвичні сходинки,
Якими ми здіймаємося в верх чи спускаємося в низ.
Хтось говорить явно та точно, а хтось планує щось подумки.
Хтось відчуває вітерець, хтось – морський чи океанський бриз.
Сходинки, вони бувають різні:
Широкі чи вузькі,
Дерев'яні, бетонні, залізні,
Нерівні чи слизькі.
Сходинки, одні заводять в прірву,
Інші проводять до ясних небес.
Одні показують круту вирву,
Інші – дарунки коштовних чудес.
Сходинки, є, якими дуже складно йти,
Є високі, є низькі,
Є, якими можна до фінішу дійти,
Є далекі, є близькі.
Сходинки, їх так багато є у житті.
Одні легко, інші так важко подолати.
Вони тут, там, у проміжках чи у злитті,
Ведуть до щастя чи можуть горя завдати.
27.06.2017