Танцюй так ‒ ніби тебе ніхто не бачить,
Так, ніби ти в цю мить на самоті,
Мов твоїх рухів ніхто не передбачить,
Мов віддаєшся справжній теплоті.
Співай так ‒ ніби тебе ніхто не чує,
У пісні своїй лети,
Так, ніби цих звуків ніхто не відчує,
Як відчуєш їх ти.
Люби так ‒ ніби тобі не робили боляче,
Так, ніби не можеш жити без кохання,
Ніби іскристо палаєш, неначе вогнище,
Так, ніби не тиснуло жадне зітхання.
Відчувай так ‒ ніби цього ніхто не відчуває ‒
Це відчуваєш тільки ти,
Ніби цього коливання ніхто не розвиває.
Неси, що хочеш нести.
Живи так ‒ ніби рай уже на Землі,
Ніби мить шириться весело й цікаво,
Ніби ти не згаснеш у сивій імлі,
Ніби все ллється так ніжно та яскраво.
14.07.2017
Посилання на відео презентацію https://youtu.be/P-REtg3OCwo