Хмаринка біленька
Пливла височенько.
По небу синьому
Над степом полиновим.
Пливла над полями,
Пливла над лісами.
Одна як билинка
Легенька хмаринка.
Та через хвилинку
Ні стало хмаринки.
Пливла та й розтанула
У небі десь канула.
А сонце сміється.
Мені так здається,
Що сонце шуткує,
А день все вирує.
10.05.2020