Усе минає. Скільки?
І радісні, і смутні почуття.
І не минають тільки
Ясні, ласкаві, справжні відчуття.
Усе минає: і щастя, і біль,
І враження, і згадки про них.
І щось туманить розум, мов хміль,
Не лишаючи слідів німих.
Усе минає. І це, і те із пам'яті стирається:
І знання, і досвід, і усі проколи.
І що згадати, що забути – постійно обирається.
І тільки вічність не минає ніколи.
Усе минає, і спалах покоління,
Що лине в далечінь віків.
Не буде більше яскравого мерехтіння.
Не стане всесвітів, світів.
Усе минає, на жаль, рано чи пізно:
І гнів, і відчай, і ця багряна стиснена кров.
І звуки несуться лагідно чи грізно.
І тільки не минає в серці трепетна любов.
12.08.2017