І
Розумію, що ти не мій,
Розумію, що не з тобою.
Я уже опустила зброю
І розбила уламки мрій.
Знаю точно, що не твоя,
Не торкаюсь тебе думками,
Тільки щось іще є між нами
Як невидима течія.
П-в
Струм по серцю і погляд твій,
220 не відпускає,
І в холодних руках тримає
І стискає так міцно біль.
Стук у скронях, гаряча кров
І пульсуєш ти почуттями,
Залишаючи свіжі рани,
І відвертість нічних розмов.
ІІ
Відпускаю тебе зі снів,
Запевняю себе даремно,
Ми зустрінемось десь напевно
Там, в наступному із життів.
Не тримаєш мене, ну що ж,
Ти у інших очей в полоні,
Тільки взявши чужі долоні,
Наших спогадів не тривож.