Я не знаю, що саме я втрачу
У цьому прекрасному світі,
Яку миттєвість сухо розтрачу
У цьому мінливому цвіті.
Я не знаю, чи можу враз щось змінити
У миті єдиній своїй,
Погані моменти на хороші замінити
У різкій ніжності твоїй.
Я не знаю, не скажу, що далі буде
У цій ясній невагомості.
Щось пам'ять забуде, а щось не забуде
У цій вразливій свідомості.
Я не знаю, як правильно жити
У цій природі, посеред людей,
Що саме я маю пережити
У сяйві швидкоплинних днів, ночей.
Я не знаю точно, де саме правда, де брехня
У цьому заворожливому Всесвіті.
Я не знаю, де різнобарвне світло, де пітьма
У цій чудовій та безмежній безвісті.
21.08.2017