Якщо ти вмієш писати на воді.
То прочитай мої вірші в небі,
Якщо тобі не приємний біль
То благай мене більше не треба...
Якщо у слова добавить але,
Міняється зміст відразу і думка.
Можливо тобі не стане зле
Коли без слів і пам'яті мука...
Ми знали всю правду з тобою,
А ти відверталась від мови
Немов камінь ковтала слово
У німому просторі змови...
Так далі в словесний потік
Відлітають різні звуки
І голос мов річка
На дні шелестить
Зєднавши любов,
Ніби руки.
09.05.19